Szobáink


Vendégházunkban 9 szoba (2 a földszinten 7 az emeleten) található, melyek nagyrészt kétágyasak (különálló és franciaágyas kivitelben).
Akadálymentesített szobánk a földszinten, a bejárathoz és a recepcióhoz közel található saját fürdővel felszerelve.
Családi szobánk 4 fő elszállásolására alkalmas, 1 franciaágy és 2 különálló ágy található benne. Hordozható gyerekágy vagy gyerek pótágy elhelyezésére is van lehetőség.
Szobáink teljesen új berendezési tárgyakkal vannak felszerelve, mindegyik saját fürdővel rendelkezik. Minden szobában LCD TV, és klímaberendezés van elhelyezve. A szobák elhelyezkedésükből adódóan csendesek, ágyaink kényelmes matraccal vannak ellátva, tágasak, barátságosak pihenésre feltöltődésre kiválóan alkalmasak.

Vendégházunkban háziállatot nem áll módunkban fogadni.

SZÉP kártyát elfogadunk! (K&H és OTP)

Kétágyas

Szobáinkteljesen új berendezési tárgyakkal vannak felszerelve, mindegyik saját fürdővelrendelkezik. A szobában két különálló ágy van. A szobában LCD TV (64 televízióés 5 rádió csatornával), és klímaberendezés van elhelyezve, a szobában és aközösségi terekben ingyenes wifi szolgáltatás érhető el. Hordozható gyerekágyelhelyezésére is van lehetőség.A szobákelhelyezkedésükből adódóan csendesek, ágyaink kényelmes matraccal vannakellátva, tágasak, barátságosak pihenésre feltöltődésre kiválóan alkalmasak.Ebből aszobatípusból 6 db áll rendelkezésre.

Franciaágyas

Szobáinkteljesen új berendezési tárgyakkal vannak felszerelve, mindegyik saját fürdővelrendelkezik. A szobában egy franciaágy van elhelyezve. A szobában LCD TV (64televízió és 5 rádió csatornával), és klímaberendezés van elhelyezve, aszobában és a közösségi terekben ingyenes wifi szolgáltatás érhető el.Hordozható gyerekágy elhelyezésére is van lehetőség.A szobákelhelyezkedésükből adódóan csendesek, ágyaink kényelmes matraccal vannakellátva, tágasak, barátságosak pihenésre feltöltődésre kiválóan alkalmasak.Ebből aszobatípusból 1 db áll rendelkezésre.

Kétágyas (akadálymentesített)

Akadálymentesítettszobánk a földszinten, a bejárathoz és a recepcióhoz közel található, saját speciálisanfelszerelt fürdővel van felszerelve.Aszobában LCD TV (64 televízió és 5 rádió csatornával), és klímaberendezés vanelhelyezve. A szobában és a közösségi terekben ingyenes wifi szolgáltatásérhető el. Hordozható gyerekágy elhelyezésére is alkalmas.Ebből aszobatípusból 1 db áll rendelkezésre.

Családi (1 franciaágy + 2 különálló ágy)

Szobáinkteljesen új berendezési tárgyakkal vannak felszerelve, mindegyik saját fürdővelrendelkezik. Családi szobánk 4 fő elszállásolására alkalmas, 1 franciaágy és 2különálló ágy található benne. Hordozható gyerekágy vagy gyerek pótágy elhelyezéséreis van lehetőség. A szobában LCD TV (64 televízió és 5 rádió csatornával), ésklímaberendezés van elhelyezve, a szobában és a közösségi terekben ingyeneswifi szolgáltatás érhető el.A szobákelhelyezkedésükből adódóan csendesek, ágyaink kényelmes matraccal vannak Tovább ellátva,tágasak, barátságosak pihenésre feltöltődésre kiválóan alkalmasak.Ebből aszobatípusból 1 db áll rendelkezésre.